Allsång på Skansen

Förboka mat i samband med Allsång på Skansen, vi dukar upp ett bord som väntar på er!

I år får vi ta emot en sittande publik på 500 gäster till Allsång på Skansen, förköpsbiljetter krävs till både genrep och livesändning. Vi är så glada över att för första gången få välkomna allsångspubliken till nya Terrassen! Här erbjuder vi i samband med allsångstisdagarna en unik möjlighet för ett begränsat antal att förboka 5 exklusivt framtagna menyer som står redo för er att avnjuta innan ni intar era platser vid Sollidenscenen. Er beställning förbetalas och kommer smidigt att stå uppdukat på ett för er reserverat bord i vår nyrenoverade restaurang och blir en fantastisk inledning på kvällen. Missa inte denna unika chans!
För att kunna förbeställa mat måste du ha förköpt en biljett via Ticketmaster https://www.ticketmaster.se/artist/allsang-pa-skansen-biljetter/946539 

Vi erbjuder förbeställning till såväl genrep som livesändning, genrepsgäster är välkomna till Terrassen kl.15.30 och livesändningsgäster kl.18.

Klicka här för att se våra menypaket

Klicka här för att komma till förbokningen (den dryck ni vill förboka anges i kommentarsrutan)

Observera att förköpsbiljetter kommer att krävas till både genrep och livesändning. Vanliga entrébiljetter, eller årskort, gäller inte för Allsång på Skansen.
Det är enbart menypaketen ovan som kan förbokas, Terrassen håller öppet även för andra allsångsgäster och erbjuder då en begränsad meny än ordinarie.