Konsert och event

SOMMARKVÄLL MED… är en helt ny konsertserie som kommer bjuda på några av sommarens bästa konserter i den tveklöst vackraste inramningen Stockholm har att erbjuda. Välkommen till en panoramavy över Sommarstockholm, god mat och dryck och ett gäng helt fantastiska artister på Sollidenscenen.

30 maj 2020
The National är ett av vår tids största och mest hyllade indierockband, och live de en helt fenomenal upplevelse. Ständigt på gränsen till att brista balanserar de mellan det återhållsamt finstämda och dova urladdningar. Aktuella med fantastiska albumet ”I Am Easy To Find”, som släpptes 2019, kommer de nu till Stockholm och Live på Skansen.

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt. 2020 bjuder Albin på inte mindre än två nya album – ett på svenska och ett på engelska.
Boka dina biljetter här

 

17 juni 2020
Med mer än ett halvt sekel bakom sig ligger The Beach Boys musikfans världen över precis lika varmt om hjärtat som när ”Surfin” toppade hitlistorna. Synonyma med Kalifornien, surf och good times har de amerikanska ikonerna skrivit in sig själva i historieböckerna och the Music Hall of Fame som ett av samtidens allra största popband. “Surfin’ USA”, “I Get Around”, “California Girls”, “Barbara Ann”, “Good Vibrations” och “Wouldn’t It Be Nice” är bara ett axplock av legendarernas enorma musikkatalog, och konserten på Live på Skansen kommer bli en oavbruten hitkavalkad.
Boka dina biljetter här 

The Beach Boys består idag av låtskrivaren och frontmannen Mike Love tillsammans med Bruce Johnston, Scott Totten, Brian Eichenberger, Christian Love, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher och Randy Leago.

Fler artister tillkommer till detta konsertdatum.

 

Insläpp: 16:00

Happy Hour: 16:00 – 18:00

 

MAT- OCH DRYCKESPAKET

Värm upp inför konserten med kvällens huvudakt på bästa sätt – med en härligt somrig grillbuffé på Solliden. Vi erbjuder att redan nu boka plats på Solliden och få ta del av vår sommarbuffé och dryckespaket. Det går också fint att lägga till grillbuffé och dryckespaket vid senare tillfälle, men passa på – först till kvarn!
Boka ditt bord här