Om oss

Varje årstid har sin tjusning. Sommar som vinter,  året runt, finns här massor att se och uppleva. Skansen är vilda djur och kultur, men också nöjesarenan som ofta direktsänds i TV.

Hos oss kan du konferera i unik miljö med tillgång till modern teknik och aktiviteter. Skall du ställa till med fest, är Skansen idealiskt. Inte bara för att vår fina miljö öppnar möjligheter för trevliga specialarrangemang och att vi erbjuder ett stort urval av lämpliga lokaler för olika stora sällskap, utan också för att ambassader och företag med höga krav på representation gärna väljer Skansen och återkommer gång på gång. Det tar vi som ett gott betyg åt vår förmåga att ordna en lyckad fest.

Bröllop, födelsedagskalas, släktträff, firmafest, jubileum, skolavslutning, midsommar, nyår. Vilken anledning det än är, finns det alltid möjligheter på Skansen att ge festen extra glans.

Fokus på hållbarhet
Något som förändrats mycket under åren är vårt fokus på hållbarhet. Idag centralt i alla olika delar av vår verksamhet och i vårt arbete utgår vi ifrån Agenda 2030. Vi har valt att fokusera specifikt på 4 delmål av de 17 mål som är satta:

5. Jämställdhet.
8. Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt.
12. Hållbar konsumtion och produktion.
15. Ekosystem och biologisk mångfald.

Vår målsättning är att alla delar av vår verksamhet ska ha kunskap om hållbarhet och arbeta för ständig förbättring. På plats har vi ett gemensamt ansvar att värna om Skansen och Djurgården som vi är stolta att vara del av.