Lokaler

Solliden
Stockholmsrestaurang och festvåning med vacker inredning och fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Meny med traditionella svenska rätter serveras under högtidsdagar på sommaren. Sollidens Matsal är den rätta lokalen för den stora festen med upp till 550 gäster. Matsalen kan även delas av för mindre sällskap.

Läs mer

Högloftet
Planerar du en fest med mat, dans och underhållning i trevlig och otvungen stämning, är Högloftet det bästa du kan välja. Här liksom på Nyloftet som ligger i anslutning, är miljön rustik och ombonad med inredning av gammaldags prägel.
Planerar du en riktig Vikingafest, har Högloftet den rätta miljön. Här bjuds på mjöd, underhållning och traditionsenlig mat vid genuint dukade bord. Högloftet passar större sällskap upp till 250 personer.

Läs mer

Gustavianska Våningen
I anslutning till Restaurang Solliden ligger denna vackert inredda festlokal med strålande utsikt över Stockholms vackraste delar och Stadsgården. Här finns plats för upp till 110 personer. Detta är lokalen för festen man vill minnas; bröllopet, femtioårsfesten eller kanske representationsmiddagen?

Läs mer

Nyloftet och Herrgårdsvåningen
Nyloftet är en vacker lokal med rustik miljö och plats för upptill 120 personer. I markplan, under Nyloftet, ligger Herrgårdsvåningen med matsal och två mindre rum, alla med inredning i 1700-talsstil. Herrgårdsvåningen har plats för 50 gäster. För större sällskap kan Herrgårdsvåningen kombineras med Nyloftet.

Läs mer om Nyloftet
Läs mer om Herrgårdsvåningen

Krogen Tre Byttor
Kliv rakt in i 1700-talet och upptäck hur det var att gå på krogen på Bellmans tid. Restaurang Tre Byttor med tre små rum passar utmärkt för den mindre konferensen eller middagen. Här serveras säsongsbetonad mat under juni, juli och augusti.

Läs mer

Skansen Terrassen
Ljus, trevlig självservering för hela familjen. Här går det lätt att smita in för dagens lunch eller en kopp kaffe med kaka eller varför inte en bakelse! Skansen Terrassen är också det perfekta stället för skolklasser som besöker Skansen. Öppet hela året.

Läs mer

karta