Festmenyer

Meny Hälsingland

Laxtartar med forellrom, picklad gurka, friterat risblad och gräslöksemulsion

Lågtempererad ryggbiff med kronärsskockshjärta och kastanjechampinjoner
Serveras med rödvinssås smaksatt med tomat och basilika samt potatiskaka

Blåbärsmaräng med vaniljsmörcréme och färska bär

 

Meny Blekinge

Carpaccio på hjort med prästostkrisp och rucolaolja

Rimmad sotad torskrygg med havskräftsås och grillad sparris, serveras med örtpotatis

Rabarbercurd med mascarponecréme och kardemummakross

 

Meny Gotland

Gravad hälleflundra med löjrom, syrad schalottenlök och brynt yuzusmör

Fjällröding med savojkål, spenat och sticklök toppad med forellrom, serveras med ängsyraemulsion och smörslungad potatis

Havtornstartelett med ganache, mörk chokladmousse och färska hallon

 

Meny Jämtland

Rödbetsråraka med bakat fikon och getostcréme

Kronärtskocksbiff toppad med tångkaviar, broccolisparris, salviasky och
gremolataslungad anyapotatis

Lakrits och hallonchokladtryffel med färska bär

Med reservation för eventuella ändringar
Självklart ordnar vi trerätters anpassade till gäster med kostavvikelser