Sagt om bröllopsfest på Skansen

”Tack Ameli för allt arbete, planering och gott samarbete inför vår bröllopsfest på Skansen.
Du var outtröttlig inför alla våra ändringar och påhitt, men till slut…
Det blev HELT perfekt.

Allting flöt på, tack vare en mycket duktig hovmästare Kostas, och hans kollega Lily. Trots att tiden höll på att rinna ifrån oss under middagen, fick dem till det. Vi hade ju också en genomgång med Kostas dagen innan, och det var riktigt värdefullt, med tips och förklaringar. Han hade också en genuin inställning till att VI brudparet skulle känna att allt var bra, frågade oss flera gånger under kvällen om allt var bra, vilket det var. Vi klarade sluttiden och allt hans med till kl 01:00.
Tacka också köket, för den fantastiska måltiden. Smakade lika bra vid båda tillfällena.
Vilken GOD och VACKER bröllopstårta, den fick med beröm godkänt av ALLA.
Vi kommer varmt rekommendera Skansen och er vid förfrågningar.”

Magnus och Karin Björkman

***

”Jag och Robert vill verkligen från botten utav våra hjärtan tacka för bröllopsfesten som vi hade hos er i Gustavianska våningen. Dagen och kvällen blev verkligen helt fantastisk. Dagen bjöd på spöregn, åska och sol. Men allt i en bra tajming. Var fint när vi skulle firas och när vi påbörjade minglet, sen kom åskan.
Er personal var även dem fantastiska, verkligen, trevliga och roliga. Vi fick verkligen de bättre än vad vi kunde drömma om!
Bröllopssviten var även den helt magisk!! Ännu en gång tack Maja, för att vi fick ha dig med i denna process du har verkligen varit en klippa! När vi var irrat runt och inte vetat vad vi ska göra, har du väglett oss! Tack som tusan för det💓”

Emelie och Robert Flyxe

***

”Vi har upplevt ett fantastiskt bröllop på Solliden Skansen.
Vigseln utomhus på den vackra Oscarsterassen med champagne och goda canapéer var en riktig fullträff. Så vackert arrangerat och med charmiga Skansentåget till Solliden. Dessutom hade vi en fantastisk tur med vädret.
Gustavianska våningen var som alltid helt perfekt, vilket vi också fick bekräftat av gästerna både från utlandet och från Sverige . Att matsalen med Stockholms vackraste utsikt, dukat så vackert med underbara blomsterarrangemang som matchade brudbuketten och var avskild från dansgolvet  var också mycket uppskattat.
Vi hade ett mycket fint samarbete med Charlotta Wikberg och med Lisa Engh som båda kom med goda idéer och uppslag. Bröllopspaketet med den utsökta maten och goda viner gjorde festen till ett härligt minne, som vi varmt kan rekommendera.
Tack för allt tålamod vänlighet och många goda råd.”

Gunilla och Claes Pilo

***

”Vårt vinterbröllop i Seglora Kyrka med efterföljande fest på Nyloftet överträffade våra förväntningar på alla plan. Det blev den bästa dagen vi har haft tillsammans!
Charlotta och teamet från Skansens Restauranger gjorde ett strålande jobb. Särskilt värdefullt var det att Charlotta fanns med hela vägen för oss – lite som vår privata bröllopskoordinator – från första visningen av lokalerna på Skansen till bröllopsdagen. Skansens personal var alltid tillgängliga för att hjälpa oss med tips och råd men också med handfast projektledning i alla praktiska detaljer. Alltid med stor förståelse för våra önskemål och med en enorm förmåga till anpassning i allt från dukning till drinkval och alla andra arrangemang. Kökets insatser var fantastiska och bröllopsmiddagen kunde inte blivit bättre. Det märks att Charlotta och Skansen teamet har ordnat bröllop förut. Otroligt proffsigt!

Tack så mycket för all hjälp och för att ni ordnade vårt absoluta drömbröllop!”

Fredrik och Ida Steenberg

***

” Vi minns vårt septemberbröllop på Skansen med stolthet och väldigt stor glädje! Från första kontakten kändes det rätt för oss. Vi fick stöd kring utformandet av festen, hade möjlighet att själva sätta vår prägel och fick precis den middag och fest som vi hade hoppats på. Inte minst var maten mycket uppskattad av oss och våra gäster. en upplevelse! Kärleksfullt. Något att rekommendera.”

Ola och Caroline Hammar

***

”Vår bröllopsdag på Skansen överträffade våra förväntningar och blev bättre än vi någonsin kunnat drömma om!
Skansens Restauranger fanns där från första kontakten mer än ett år tidigare till  sista gästen gick på själva bröllopsdagen. Vi fick alltid snabb och bra återkoppling på våra många frågor likväl råd och tips på allt från mat  och dryck till bordsplacering och allt annat runt omkring. Ingen fråga var för liten eller för svår! Vi kan varmt rekommendera Skansens restauranger för blivande brudpar och är säkra på att de finns där med ett lika lyckat sagobröllop som vårat eget.

Igen, stort tack för att ni var med och gav oss våra drömmars bröllop!”

Anna och Micke Eidvall