Lokaler

Solliden

Stockholmsrestaurang och festvåning med vacker inredning och fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Meny med traditionella svenska rätter serveras under högtidsdagar på sommaren. Sollidens Matsal är den rätta lokalen för den stora festen med upp till 550 gäster. Matsalen kan även delas av för mindre sällskap.

Läs mer

Högloftet

Planerar du en fest med mat, dans och underhållning i trevlig och otvungen stämning, är Högloftet det bästa du kan välja! Lokalen är belägen mitt på Skansen, bland gårdar och djur. Miljön är rustik och ombonad med en inredning av gammeldags prägel. Högloftet passar större sällskap upp till 250 personer, här finns alla möjligheter för just er bröllopsfest!

Läs mer

Gustavianska Våningen

I Sollidenhuset ligger denna vackert inredda festlokal med strålande utsikt över Stockholms inlopp. Den Gustavianska våningen är den ultimata festlokalen med en separat matsal och salong, där salongen är perfekt för den efterföljande festen! I matsalen finns plats för ungefär 100 sittande gäster. Detta är lokalen för festen man vill minnas!

Läs mer

Nyloftet och Herrgårdsvåningen

Nyloftet är en vacker lokal i folkromantisk miljö med plats för upp till 120 personer. I markplan, under Nyloftet, ligger Herrgårdsvåningen med matsal och två mindre rum, alla med inredning i 1700-talsstil. Herrgårdsvåningen har plats för 50 gäster. För större sällskap kan Herrgårdsvåningen kombineras med Nyloftet.

Läs mer

Krogen Tre Byttor

Kliv rakt in i 1700-talet och upptäck hur det var att gå på krogen på Bellmans tid. Restaurang Tre Byttor är, likt just en 1700-talskrog, indelad i tre olika matsalar/rum (förr i tiden anpassade efter din samhällsklass). Den största lokalen, Matsalen, passar det mindre sällskapet då vi har plats för upp till 50 sittande gäster. Till lokalen hör en magnifik uteservering som såklart kan nyttjas i samband med festen!

Läs mer