Oväntat besök – gästspel av Skansenexpeert

Oväntat besök – gästspel av Skansenexpert:

Skansen är ett Sverige i miniatyr – fullt av kunskap om både natur, djur och kultur. Med ett besök av en Skansenexpert får ni chansen att lära er ännu mer. Hur såg livet i Sverige ut förr i tiden? Hur jobbar vi på Skansen med våra djur? På en utsatt tid under konferensen eller middagen kommer en av våra experter till er på besök. Ett välkommet avbrott i talarlistan!

Välj mellan:

DJURMÖTE

En av våra erfarna djurvårdare dyker upp och tar med er till djurens värld för en kort stund. Med sig har djurvårdaren ett par smådjur, t.ex. fågelspindel, råtta, majsorm eller vandrande pinne/blad. Djurmötet leder till spännande samtal och oväntade lärdomar. Alternativt kan djurvårdaren ta med sig spår av större djur: ett kranie, ett skinn eller varför inte björnspillning. Vi berättar alltid innan vi tar fram djuren vilka djur vi har med oss då vissa kan ha fobier.

eller:

LEVANDE HISTORIA

På Skansen möts det förflutna och nuet, traditioner och trender – Sveriges själ i ett levande museum, mitt i Stockholm. Låt en liten bit av historien gästa er konferens! En av Skansens kulturhistoriskt klädda museipedagoger kommer på besök, har med sig ett föremål från Skansens samlingar och ger er en inblick i livet från förr.

Kontakta oss för mer info och pris.