Restauranger

Solliden

Sommaren 2018 gör vi om konceptet och håller öppet i Solliden med en härlig sommarbuffé med många goda alternativ endast under stora dagar så som midsommarafton, allsångstisdagar etc. Solliden går även att boka för festvåningsmiddag eller lunch för större grupper året runt.

NYHET! Högloftet

Vi presenterar sommaren 2018 en trevlig meny i vår vackra lokal Högloftet som ligger vid Lill Skansen högst upp på Skansenberget. Här väljer ni det protein ni gillar bäst och plockar sedan sallader och såser med stora valmöjligheter från vår buffé. Avsluta med vår glassbuffé och kaffe. Varmt välkomna på premiären den 20 juni!

Tre Byttor

I Carl Michael Bellman och Ulla Winblads anda kan du avnjuta en god måltid från vår klassiska meny.

Skansen Terrassen

På Skansen Terrassen kan du slinka in för en god lunch eller en fika årets alla dagar. Här finns nåt för alla!
Se menyn 

Bollnästorget

På Bollnästorget kan du njuta av en nygrillad hamburgare i Bollnäsgrillen, köttbullar med klassiska tillbehör i Gamla krogen eller en frasig våffla med säsongens topping i Våffelbruket.

Balderslunden

I lummiga Balderslunden intill Lill-skansen finns vårt mysiga café Nyloftet som är öppet under vinterhalvåret. Här serverar vi soppa med bröd, varma och kalla drycker, smörgåsar och fikabröd.
I Balderslundens servering kan du under sommarhalvåret njuta av en nygrillad hamburgare eller ta en fika i vår härliga trädgård med en kopp faitrade kaffe och nybakad kanelbulle.