Konferenslunch

konferenslunch

Konferenslunch på Solliden våren 2017

Luncherna serveras från buffé med kött, fisk och vegetariskt alternativ samt smör, bröd och sallad.

Måndag

Kött: Marinerad fläskfilé serveras med potatisgratäng.

Fisk: Fiskgryta serveras med aioli

Vegetariskt: Västerbottenpaj serveras med färskostcrème

 

Tisdag

Kött: Stekt majskycklingbröst serveras med en sås gjord på färska örter samt pomerissole

Fisk: Ugnsbakad lax serveras med hollandaisesås, smörslungad gurka samt pomerissole

Vegetariskt: Morotsbiffar serveras med färskostscrème

 

Onsdag

Kött: Wallenbergare serveras med potatispuré samt gröna ärtor, brynt smör

Fisk: Sollidens kokta torsk serveras med riven pepparrot, brynt smör samt färskpotatis

Vegetariskt: Vegetariskt lasagne

 

Torsdag

Kött: Högrev Boeuf Bourguignon serveras med kokt potatis

Fisk: Färserad spätta serveras med en rödpaprikasås samt potatispuré

Vegetariskt: Vegetariskt Piccata med en smakrik tomatsås samt ris

 

Fredag

Kött: Sollidens biffstek serveras med Café Paris smör samt klyftpotatis

Fisk: Ugnsbakad kolja serveras med rostade rotfrukter samt vitvinssås

Vegetariskt: Cannelloni som serveras med skogssvamp

Förutom  smör, bröd och sallad s¨ingår även  lättöl/mineralvatten och kaffe i konferenslunchen.
Kostavvikelser anmäls till oss senast fem dagar innan konferensen äger rum.

Smörgåsbord till konferenslunch!
Med start den 1 juni till den 31 augusti serveras vi våra konferensgäster Sollidens smörgåsbord till lunch.

Julbord till konferenslunch!
Med start den 27 november till och den 20 december serverar vi alla våra konferensgäster Sollidens klassiska Julbord till lunch.