Konferenslunch

Konferenslunch på Solliden

Luncherna serveras från buffé med ett vegetariskt alternativ som förbokas, samt smör, bröd och flera sallader.
Till konferenslunchen ingår även lättöl eller mineralvatten och kaffe.

Kostavvikelser anmäls till oss senast tio dagar innan konferensen äger rum.

KONFERENSLUNCHMENY HÖSTEN 2018
Måndag:

Lammfärslasagne med medelhavsgrönsaker och parmesankräm
Vegetariskt: Grönsakspaj med rödlöks-crème fraiche

Tisdag:
Ugnsbakad torsk med grönsaksragu och potatispuré
Vegetariskt: Raggmunk med morot och potatis serveras med örtfärskost

Onsdag:
Ugnsbakad majskycklingbröst med sparrisrisotto och rostade tomater
Vegetariskt: Kikärtsbiff med het paprika-röra, myntayoghurt och couscoussallad

Torsdag:
Halstrad lax med rostad blomkålspuré, bakad kål samt citronkräm
Vegetariskt: Ricotta och spenatfyllda pastakuddar serveras med en krämig tomat och basilikasås

Fredag:
Hängmörad ryggbiff med ljummen sötpotatissallad och tryffelsmör
Vegetariskt: Zucchini och fetaostplättar med ugnsrostade betor samt honung

 

Julbord till konferenslunch
Under julperioden serverar vi alla våra konferensgäster Sollidens klassiska Julbord till lunch.