Konferenslunch

I samband med er konferens serveras vi en fantastisk enrättslunch i bufféform, med ett vegetariskt alternativ som förbokas. Till detta serveras en salladsbuffé samt nybakt bröd med smör.
Till lunchen ingår dessutom en mineralvatten/lättöl och såklart kaffe på maten.

Kostavvikelser anmäls till oss senast tio dagar innan konferensen äger rum.

KONFERENSLUNCH VÅREN 2019
Måndag:

Smörbakad kolja med kapris, fänkål, räkor, dillmajonnäs och potatis
Vegetariskt: Varm nudelsallad med grönsaker, kimchi, ingefära och koriander

Tisdag:
Nattbakad oxbringa med rostade rötter samt senaps-och persiljekräm
Vegetariskt: Sesambakad blomkål med tofu-och edamamepesto, syltad rödlök och tångrom

Onsdag:
Torskfilé med spenatbakat ägg, selleripuré och fänkålscrudité
Vegetariskt: Kronärtskocksbiff med citron-och örtolja samt potatispuré

Torsdag:
Salviabakat kycklingbröst med rödbetor, getost och vitvinssky
Vegetariskt: Tryffeldoftande lins-och rotfruksgryta

Fredag:
Halstrad lax med ärtpesto samt citron-och grönkålsrostad potatis
Vegetariskt: Bakade betor med bovete, avokadomajonnäs, tomat och persilja

 

Julbord till konferenslunch
Under julperioden serverar vi alla våra konferensgäster Sollidens klassiska Julbord till lunch.