Konferenslunch

Konferenslunch på Solliden

Luncherna serveras från buffé med ett vegetariskt alternativ som förbokas, samt smör, bröd och flera sallader.
Till konferenslunchen ingår även lättöl eller mineralvatten och kaffe.

Kostavvikelser anmäls till oss senast tio dagar innan konferensen äger rum.

KONFERENSLUNCHMENY VÅREN 2019
Måndag:

Smörbakad kolja med kapris, fänkål, räkor, dillmajonnäs och potatis
Vegetariskt: Varm nudelsallad med grönsaker, kimchi, ingefära och koriander

Tisdag:
Nattbakad oxbringa med rostade rötter samt senaps-och persiljekräm
Vegetariskt: Sesambakad blomkål med tofu-och edamamepesto, syltad rödlök och tångrom

Onsdag:
Torskfilé med spenatbakat ägg, selleripuré och fänkålscrudité
Vegetariskt: Kronärtskocksbiff med citron-och örtolja samt potatispuré

Torsdag:
Salviabakat kycklingbröst med rödbetor, getost och vitvinssky
Vegetariskt: Tryffeldoftande lins-och rotfruksgryta

Fredag:
Halstrad lax med ärtpesto samt citron-och grönkålsrostad potatis
Vegetariskt: Bakade betor med bovete, avokadomajonnäs, tomat och persilja

 

Julbord till konferenslunch
Under julperioden serverar vi alla våra konferensgäster Sollidens klassiska Julbord till lunch.