Konferens

Konferera på Skansen!

Det dröjer en tid innan vår konferensavdelning har öppet som vanligt men den har öppet, och vi hoppas att ni fortsatt kan komma till oss för att mötas under gällande förutsättningar. Vi är väldigt glada att vi kan erbjuda avskilda miljöer, med våra fem olika lokaler kan ni hålla ert möte med exklusivitet och vi serverar er frukost, lunch och middag i er egen lokal (i dagsläget inte bufféer). Eftersom våra gästers och medarbetares välbefinnande är, som alltid vår högsta prioritet har vi nu ökade krav från vårt håll för att uppfylla detta, för vår och er säkerhet.
När vi har öppet som vanligt är du alltid välkommen, men nu tills den tiden kommer igen vill vi säkerställa trygga möten och skapa förutsättningar för evenemanget som inte skapar risk för smittspridning med fokus på allas vår hälsosäkerhet. Tex ger vi förutsättningar som inte leder till närkontakt, att tiden begränsas och att mötet inte blir alltför långvarigt. Vi välkomnar i dagsläget inte internationellt deltagande och de deltagare som riskerar allvarligare sjukdom och ingår i riskgrupper ber vi boka om till efter juli månad.

På Skansen är vi väldigt glada över möjligheten till utomhusaktiviteter, bara en promenad som paus i den luftiga parken är underbar, vill ni ha inomhusaktivitet lägger vi er bokning längre fram i tiden. Givetvis vidtar vi alla hygienåtgärder och håller oss löpande uppdaterade via berörda myndigheter.

Framförallt vill vi gärna också höra era önskemål! Har ni ytterligare frågor om säkerhetsåtgärder utöver redan vidtagna, kontakta oss så skräddarsyr vi ytterligare

Klicka här för mer information om våra lokaler!

Kontakta oss gärna för mer information och offert:

Tel: 08-566 370 00

E-post: info@skansensrestauranger.se