Lokaler

Högloftet

Planerar du en fest med mat, dans och underhållning i trevlig och otvungen stämning, är Högloftet det bästa du kan välja. Här liksom i Nyloftet som ligger i anslutning, är miljön rustik och ombonad och inredningen har gammeldags prägel.
Planerar du en riktig Vikingafest, har Högloftet den rätta miljön. Här bjuds på mjöd, underhållning och traditionsenlig mat vid genuint dukade bord. Högloftet passar större sällskap upp till 250 personer medan Nyloftet har plats för ca 125 gäster.

Läs mer

Gustavianska Våningen

I anslutning till Restaurang Solliden ligger denna vackert inredda festlokal med strålande utsikt över Stockholms vackraste delar och Stadsgården. Här finns plats för upp till 120 personer. Detta är lokalen för festen man vill minnas. Bröllopet, femtioårsfesten eller representationsmiddagen.

Läs mer

Nyloftet och Herrgårdsvåningen

Nyloftet är en vacker lokal med rustik miljö och plats för upptill 120 personer. I markplan, under Nyloftet, ligger Herrgårdsvåningen med matsal och två mindre rum, alla med inredning i 1700-talsstil. Herrgårdsvåningen har plats för 50 gäster. För större sällskap kan Herrgårdsvåningen kombineras med Nyloftet.

Läs mer

Krogen Tre Byttor

Kliv rakt in i 1700-talet och upptäck hur det var att gå på krogen på Bellmans tid. Restaurang Tre Byttor med tre små rum passar utmärkt för den mindre konferensen eller middagen. Vintertid öppet lördagar och söndagar kl 12.00-17.00. Under sommarperioden serveras à la carte, premiär på Valborgsmässoafton kl 12.00-21.00. Därefter öppet i maj 12.00-19.30 och juni-15 augusti 12.00-21.00.

Läs mer