Bröllop

Det finns nog ingen plats där det går att uppleva så mycket som på Skansen. Här möts då-och nutid tillsammans med svensk kultur och traditioner. En otrolig och unik miljö där just er bröllopsdag kan äga rum! Vi på Skansens Restauranger erbjuder flera olika lokaler för er fest, vad sägs om den magnifika Gustavianska våningen eller det rustika och ombonade Högloftet eller kanske krogen Tre Byttor som tar er tillbaka till Bellmans tid?

Låt oss ta hand om er bröllopsfest så att ni, tillsammans med era gäster, kan slappna av och njuta av er dag. Kanske önskar ni någon underhållning utöver det vanliga? Vi hjälper er med hela kvällen, från fördrinken till vickning. Vi värdesätter att planera er fest tillsammans med er, allt för att just er dag ska bli den bästa av dagar!

En vis person har sagt att om man inte skiljer sig under bröllopsförberedelserna lever man ett lyckligt liv. Vi vet att många känner stor osäkerhet inför planeringen av vad som kanske är den viktigaste dagen i livet och därför vill vi som professionella festarrangörer gärna hjälpa Er i möjligaste mån. Vi har möjlighet att arrangera en bröllopsmiddag som passar Er både vad gäller storlek och kostnad.

Men vår hjälp slutar inte bara med middagen. Vi kan också hjälpa Er med alla förberedelser som att trycka inbjudningskort och ordna transport med häst och vagn till och från kyrkan. Vi förser Er med goda råd och tips om vett och etikett inför Er stora dag.

Här kan ni titta på The Classics  spela en härlig bröllopsklassiker i vår fina lokal den Gustavianska Våningen.
Självklart går de att boka både lokalen och bandet till ert drömbröllop!

Här kan ni titta på våra bröllopserbjudande för i år!

Kontakta gärna vår bokning så berättar vi mer:

Tel. 08-566 370 00

eller mail. info@skansensrestauranger.se

Låt oss hjälpa er med er stora dag!